,,Co dělat a nedělat pro krásné, spokojené vztahy? Dozvíte se záhy! :)..."

Přání k Velikonocům - žijme z Moci Ježíšova vzkříšení@♥

16. 4. 2017 21:49

 ,,Hle, přicházím k Tobě vzkříšený, ..."

  ,,Muži, (každý z vás) ať miluje svou ženu, jako Kristus miloval crkev a vydal sám sebe za ni, aby ji posvětil a očistil koupelí ve vodě a slovem. Tím si chtěl církev připravit slavnou, bez poskvrny, vrásky nebo něčeho takového, aby byla svatá a bez vady. Tak také muž má mt svou ženu rád jako vlastní tělo. Kdo má svou ženu rád, projevuje tím lásku sám sobě. Nikdo přece nemá v nenávisti vlastní tělo, ale dává mu jíst a pít a přeje mu. Tak i Kristus (jedná) s církví, protože jsme údy jeho těla. Proto opustí člověk otce i matku a připojí se ke své manželce a ze dvou se stane jen jeden člověk. Toto tajemství je veliké, mám na mysli vztah Krista a církve" (Ef 5, 25 - 32).

www.manzelstvi.cz/podstata-manzelstvi/Manzelstvi-a-Bible/velke-tajemstvi-md-23.html

 Milovaní, 

ať se na nás zjeví moc Ježíšova Vzkříšení ve své plnosti, tedy ať Láska stále více prohřívá každý studený kout naší duše, rozmrazí svými paprsky vše ztuhlé, kéž Jí dovolíme, aby se rozlila v každé naší ,,krevní vlásečnici" a nezůstane v nás ani skulinka pro nelásku a pýchu. Ať neustále rosteme, jsme stále více bdělí, probuzení z každé letargie, mrákoty, útlumu, otupělosti a také z workoholismu. Ať jsme vždy ochotní odpouštět druhým, díváme se na ně skrze Cenu Kristovy Krve, kterou nás vykoupil a necháme si vždy vysypat každý kamínek, či odvalit kámen z našeho srdce.

"Probuď se, kdo spíš, vstaň z mrtvých a zazáří ti Kristus!" (Ef 5, 14)

Přeji nám a vyprošuju požehnanou velikonoční dobu, stále větší jednotu v našich rodinách i v církvi a kéž jsme vděční za všechno dobré v našich životech a dokážeme to i projevit - (často nám v tom brání vnitřní zranění... Jen v jeho svatém pokoji, se každá rána zahojí. Aleluja, aleluja, aleluja! (kancionál 401)

Připíjím na naše měkoučká a odvážná srdce zároveň. Amen.:)

Sab +*

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 1276×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková